Benodigdheden:

2 personen


- 1 bio middelgroot oranje pompoen

- 1 grote rode ui

- bio olijfolie

- zout

- zwarte peper

- zachte geitenkaas

- zelfgemaakte pesto



De bereidingswijze:

Was de pompoen goed en snijd hem in maantjes van 1,5 cm breed. Snijd de ui in een halve ringen.Verspreid de maantjes en de ringen in een ovenschaal, besprenkel ze met olijfolie, peper en zout  en laat ongeveer 30 minuten roosteren op 200 graden. Maak ondertussen verse pesto. Het recept kun je vinden hier. Waneer de pompoen en ui mooi geroosterd zijn, verspreid het mooi op een (liefst wit) bord, verkruimel de geitenkaas bovenop en doe er wat pesto overheen. Je kunt er eventueel een stukje zuurdesembrood bij kan eten

Geniet!

Dit makkelijk en heerlijk gerecht is in handomdraai klaar en perfect om te eten voor een lunch. De combinatie van een zoete een verwarmende pompoen samen met verkoelende geitenkaas en pesto zorgt er voor dat er alle types ervan kunnen genieten zonder dat er iets uit balans komt.


Share by: