Benodigdheden:



- 120 gr. kokosolie

- 50 gr. rauwe cacao

- 90 gr. gemalen pecannoten of walnoten

- 75 gr. geraspte kokos

- 1/2 tl gemalen gember

- 2 eetlepels kokosbloesemsuiker

- een beetje zeezout


De bereidingswijze:

 Laat zachtjes de kokosolie smelten . Als die gesmolten is, haal van het vuur en voeg de suiker toe aan het mengsel en laat het volledig oplossen. Als de suiker opgelost is en de kokosolie volledig gesmolten voeg je de cacao toe en roer je dit rustiger erdoorheen.

Hak de noten grof en schep ze samen met de kokos, gemalen gember en het zeezout door het bovenstaande mengsel. Verdeel het mengsel in bijvoorbeeld een ijsblokjesvorm. Je kunt het ook in een cake-vorm doen en dat je de bonbons later snijdt.

Zet de vorm vervolgens ongeveer een uur in de vriezer of een dag in de koelkast. Je kunt de bonbons in de koelkast bewaren.


Share by: