Benodigdheden:

4 personen voorgerecht


- 1 rode biet

- 1 gele biet

- 1 witte biet

- 1 grapefruit

- 1 buffelmozzarella

- 5 takjes dille

- 5 blaadjes munt

- biologische olijfolie extra vierge

- zout en zwarte peper








De bereidingswijze:

Schil de bietjes en snijd ze met een dunschiller in hele dunne plakjes. Doe de rode als de laatste want die geeft veel kleur af. Leg de schijfjes mooi in een ronde lage schaal. Snijd de vlees van grapefruit uit en haal het uit elkaar in kleine stukjes. Verdeel over de bietjes. Haal de mozzarella uit elkaar in kleine stukjes en verdeel over de salade. Hak de kruiden klein en strooi ze overheen.  Besprenkel alles met olijfolie en brengt op smaak met zout en peper.


Echt een verassende en overheerlijke salade waar verwarmende en verkoelende producten een uitgebalanceerde gerecht vormen voor alle dosha's.

Eet smakelijk.

Hier de omschrijving

Share by: