Benodigdheden:

2 personen


  • 2 rijpe bananen
  • 1 kopje quinoa (100ml)
  • 2 lepels chiazaadjes
  • 1 appel in kleine stukjes gesneden
  • 1 thl. kaneel
  • en beetje vanille essence
  • 2 kopjes havermelk of rijstemelk (200ml)
  • 2 lepels ahornsiroop
  • 1 lepel ghee
  • biologische kwark




De bereidingswijze:

Prak de bananen in een ovenschaal en voeg alle ingrediënten erbij behalve de kwark. Roer goed door elkaar en laat in de oven op 180 graden 60 minuten bakken. Server met 2 lepels kwark en geniet ervan.


Dit is een heerlijk ontbijtgerecht vol van gezonde eiwitten en andere belangrijke voedingstoffen zoals verschillende vitamine B soorten, omega-3, mineralen, antioxidanten, vezels en nog meer. Deze voedingsmiddelen vullen elkaar goed aan omdat ze een combinatie van eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen leveren, waardoor ze een gezonde aanvulling zijn op je herfstvoeding.

Ze balanceren elkaars verwarmende en verkoelende eigenschappen waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor alle dosha's. 

Geniet!

Share by: